top of page

Miša Šavor

Z metodo postavitve družine po Bertu Hellingerju sem se prvič srečala pred sedemnajstimi leti na seminarju Mateja Škufce in sem od takrat redno obiskovala seminarje ter sodelovala v postavitvah, prevedla pa sem tudi knjigo Berta Hellingerja Priznati to, kar je.

 

Nova spoznanja in znanje so me tako prevzeli in spodbodli, da sem se intenzivnejše začela ukvarjati s samopomočjo in samospoznavanjem. V tem procesu sem prevedla tudi knjigo Neala Donalda Walscha Ko se vse spremeni, spremeni vse, ki je prav tako korenito vplivala na moje dojemanje sveta.

 

Leta 2012 sem končala Šolo za bioterapevte, ki sta jo vodila Tadej Pretner in Marjan Ogorevc. Oborožena z novim znanjem in z neizmerno podporo svojih sošolcev in predavateljev sem začela izvajati postavitve družine.

Vendar pa se lahko vedno naučiš česa novega in tako sem leat 2015 opravila tečaj angelskega readinga Celestial Inspiration, s katerim sem še bolj razvila svoje zmožnosti "poslušanja" sistemov.

Pred petimi leti pa sem začela širiti svoje znanje in spreminjati svojo notranjo držo tudi z orodji Access Consciousness. Sem Access Bars praktik, opravila pa sem tudi tečaj Temljev in 3-dnevni Body Class.

Zdaj opravljam delavnice za odprte in zaprte skupine ter individualne postavitve, kjer z metodo sistemskih postavitev in s pomočjo pridobljenega znanja z drugih področij skupaj iščemo nove slike in premikamo notranjo držo ter svoj um, da lahko končno začutimo, kakšno darilo življenja smo.

Darilo življenja si!

                                                                                                                           Miša Šavor


bottom of page